madi's FotoPage

By: madi ajun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 13-Sep-2014 12:43 Email | Share | | Bookmark
Muzium Seni Diraja Pekan, Pahang

 
 
 
View all 4 photos...
Cantik tempat ni klu wat photoshoot wedding..cuti2..lepaking..


Saturday, 13-Sep-2014 12:22 Email | Share | | Bookmark
Kenangan Raya 2014

Big family..
Wawi mmg ssh nk pndg dpn..erm..
Wawi..pak aji..
View all 8 photos...
'Salam Aidilfitri 2014..kenanganku bersama anak2 (zakiah qaisarah & ahmad zawawi). Anugerah syawal yg sgt2 bererti & bmakna di samping keluarga tercinta di Taman Merpati, Bt.7 Sandakan. Semoga Allah sentiasa memelihara & merahmati kami sekeluarga..amin Ya Rabal A'lamin.'


Saturday, 23-Aug-2014 17:55 Email | Share | | Bookmark
When today..i miss so much my princess & my hero..

Ayah with Zakiah Qaisarah@Sarah..
Ayah with Ahmad Zawawi@Wawi..
We're hepi smile..
View all 6 photos...
' As salam utk kedua2 anak ayah Zakiah Qaisarah & Ahmad Zawawi. Setiap masa, ayah mendoakan keselamatan, kesihatan, rezeki yg melimpah banyaknya & pohon perlindungan dpd Allah swt kpd anak2 ayah yg masih kecil tika ini Sarah 6thn & Wawi 4 thn. Tabahkan hati & kuatkan semangat. Ingat pesan ayah, apa jua yg berlaku, doa & mintalah pdNya. Jg solat, ibadah, akidah & akhlak stiap masa. Jadilah insan yg bguna pd agama, masyarakt & negara..lebih baik dpd ayah. Ayah sayang kamu berdua & ayah sntiasa mgampunkan dosa2 anak ayah dunia & akhirat..amin.'


Saturday, 14-Mar-2009 10:30 Email | Share | | Bookmark
Man.Utd FC vs Liverpool FC Big Match Day

On the way ke Stdium
tugu anda sampai di Old Trafford..
this is my ticket
View all 95 photos...
" Walaupun man.utd fc tewas dengan liverpool 1-4 namun semangat yang ditunjukkan oleh para pemain terutamanya Tevez, Ronaldo,Giggs n P.Scholes amat membanggakan. Tidak dinafikan Liverpool bermain lebih bertenaga berbanding pemain-pemain kita, namun pasukan the Reds jangan lupa sebelum Nemanja Vidic dibuang padang, the Red Devils lah yang paling banyak menyerang cuma nasib tuah sahaja tidak menyebelahi pasukan kami. Saya masih yakin dan percaya pasukan Alex Ferguson masih mampu memenangi kejuaraan musim ini. Ini adalah kerana kekurangan 1 perlawanan disamping pasukan Chelsea kalah kepada T.Hotspur pada 22/04/2009 jelas menunjukkan masih ada sinar harapan untuk pasukan The Red Devils menjuarai EPL musim 2008/2009 ini hehe.Good luck and keep hard my team. Show them (chelsea and liverpool) yang berangan-angan nak rampas trofi team kita. Rekod kalah tetap ada mana-mana team, tapi rekod kemenangan berturut-turut sape nak lawan ngan team MAN.UTD..betul tak ?? hahaha.."


Friday, 13-Mar-2009 00:30 Email | Share | | Bookmark
Trip To Manchester, United Kingdom

dapat majalah MUFC
Dubai Airport
Kabin Emirates Airline
View all 39 photos...
" Perjalanan dari Kuala Lumpur ke Dubai mengambil masa lebih kurang 7jam lebih dengan menaiki pesawat Emirates..dan kebanyakan gambar2 yang ade ni banyak di Dubai and masa mula2 sampai di Manchester, UK.

Best klu banyak duit and stay kt manchester n dubai, macam2 leh shopping. Kalau lah cam ni, nk kumpul duit lagi sekali ler, nak gi sana lagi ler sekali lagi huhuhuu . I LOVE MANCHESTER, U.K i want to go there again and klu boleh selepas ni shpping sakan hahaha..perasaaaaaaaannn lak huhuhu "


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net